Известувања

15.01.2018

Сертификат ISO 9001:2015

Компанијата ПРОИЗВОДСТВО НА ТОПЛИНА Балкан Енерџи ДООЕЛ Скопје во декември 2017 година се здоби со меѓународниот Сертификат ISO 9001:2015. Овој сертификат е потврда дека Системот за квалитет  на ПРОИЗВОДСТВО...

06.10.2017

Почеток на грејна сезона 2017 – 2018

Согласно законските обврски, со утринскиот старт на топланите на 07.10.2017 во 05:00 ќе започне грејната сезона 2017 – 2018....

25.09.2017

Успешно реализирани ладните проби

На 18.09.2017 и 25.09.2017 година Производство на топлина Балкан Енерџи ДООЕЛ Скопје успешно ги реализира ладните проби на постројките во ТО Исток и ТО Запад со цел подготовка за...

12.09.2017

Јавна набавка на масло за горење - мазут

Производство на топлина Балкан Енерџи ДООЕЛ Скопје од 2013 година целосно ги има преструктуирано топланите за работа на најеколошки и најефтин расположлив енергенс природниот гас, кој исклучиво се користи...

15.06.2017

БЕГ креира база на апликанти за нови работни места

БЕГ (Балкан енерџи груп) почнува со реализација на проектот за креирање база на податоци за евиденција на расположливите стручни кадри од домашниот пазар на труд од различни профили кои...

05.09.2018

Оператор

...

Огласи за вработување

Во моментов нема активни огласи