Известувања

13.01.2022

Информација до медиуми за состојбата со производство на топлинска енергија во топланите управувани од Балкан Енерџи ДООЕЛ Скопје

Производство на топлина Балкан Енерџи ДООЕЛ Скопје (ПТБЕ) во тековната грејна сезона при тешка енергетска криза успешно се справуваше со предизвикот да обезбеди континуирана испорака на топлинска енергија во...

14.10.2021

Почеток на регуларниот период од грејната сезона 2021/2022

Почнувајќи од утре, 15 октомври започнува регуларниот период од годинешнава грејна сезона 2021/2022 кога испораката на топлинска енергија до потрошувачите се врши по строго утврдени правила и дијаграми, во...

08.01.2021

Сертификат ISO 9001:2015

Компанијата ПРОИЗВОДСТВО НА ТОПЛИНА Балкан Енерџи ДООЕЛ Скопје во декември 2017 година се здоби со меѓународниот Сертификат ISO 9001:2015. Овој сертификат е потврда дека Системот за управување со квалитет  на ПРОИЗВОДСТВО НА...

Огласи за вработување

Во моментов нема активни огласи