Автор Елена Китановска

Услов за испорака на топлинска енергија за 06.10.2021 година

05.10.2021

Производство на топлина Балкан Енерџи ДООЕЛ Скопје ја информира јавноста дека за 06.10.2021 година не се создадени услови за производство и испорака на топлинска енергија. Оваа информација е согласно одлуката на Р...

Прочитај повеќе

Подготовка за отпочнување на грејната сезона 2021/2022

30.09.2021

Во текот на ремонтниот период завршени се сите активности за сигурно, безбедно и континуирано производство на топлинска енергија. Во месец септември се извршени сите неопходни проверки и топланите се подготвени за почеток на новата грејна сезона 2021/2022.

Прочитај повеќе

Заврши грејната сезона 2020/2021

01.05.2021

Jа информираме јавноста дека согласно регулативата, грејната сезона 2020/2021 е официјално завршена за потрошувачите приклучени на системот за централно греење во градот Скопје со кој управува БЕГ.

Прочитај повеќе


НАЗАД