Грејна сезона 2016/2017

БЕГ креира база на апликанти за нови работни места

15.06.2017

БЕГ (Балкан енерџи груп) почнува со реализација на проектот за креирање база на податоци за евиденција на расположливите стручни кадри од домашниот пазар на труд од различни профили кои ќе бидат евидентирани и селектирани, а ќе бидат земени предвид в...

Прочитај повеќе

Крај на грејна сезона 2016/2017

09.05.2017

Во согласност со Правилата за снабдување со топлинска енергија, заврши грејната сезона 2016/2017. Во согласност со регулативата, врз основа на временските услови, грејната сезонза 2016/2017 започна порано од вообичаеното, односно на 05.10.2017 и беше...

Прочитај повеќе

Завршување на грејната сезона 2016-2017 година

15.04.2017

Грејната сезона 2016 - 2017 година по правило завршува на ден 15.04.2017, а топланите остануваат во приправна состојба за испорака на топлинска енергија до 30.04.2017. Во овој период, топланите ќе испорачуваат топлинска енергија доколку се исполнат ...

Прочитај повеќе

Успешно реализирани ладните проби

20.09.2016

На 22.09.2016 и 23.09.2016 година Производство на топлина Балкан Енерџи ДООЕЛ Скопје успешно ги реализира ладните проби на постројките во ТО Исток и ТО Запад со цел подготовка за старт на новата грејна сезона 2016 – 2017.

...

Прочитај повеќе


НАЗАД