Грејна сезона 2018/2019

БЕГ во интерес на јавното здравје во следниот период ќе работи со редуциран број на извршители

12.03.2020

Групацијата БАЛКАН ЕНЕРЏИ ГРУП АД Скопје во интерес на јавното здравје и справување со заканата од корона вирусот, во согласност со препораките од Министерството за здравство, Владата на Република Северна Македонија и СЗО, во...

Прочитај повеќе


НАЗАД