Грејна сезона 2020/2021

Заврши грејната сезона 2020/2021

01.05.2021

Jа информираме јавноста дека согласно регулативата, грејната сезона 2020/2021 е официјално завршена за потрошувачите приклучени на системот за централно греење во градот Скопје со кој управува БЕГ.

Прочитај повеќе

Сертификат ISO 9001:2015

08.01.2021

Компанијата ПРОИЗВОДСТВО НА ТОПЛИНА Балкан Енерџи ДООЕЛ Скопје во декември 2017 година се здоби со меѓународниот Сертификат ISO 9001:2015. Овој сертификат е потврда дека Системот за управување со квалитет  на ПРОИЗВОДСТВО НА ...

Прочитај повеќе

Услов за испорака на топлинска енергија за 14.10.2020 година

13.10.2020

Производство на топлина Балкан Енерџи ДООЕЛ Скопје ја информира јавноста дека, за 14.10.2020 година не се создадени услови за производство и испорака на топлинска енергија. Оваа информација е согласно одлуката на Регулаторната ком...

Прочитај повеќе


НАЗАД