Грејна сезона 2021/2022

Почеток на регуларниот период од грејната сезона 2021/2022

14.10.2021

Почнувајќи од утре, 15 октомври започнува регуларниот период од годинешнава грејна сезона 2021/2022 кога испораката на топлинска енергија до потрошувачите се врши по строго утврдени правила и дијаграми, во зависност од атмосферските услови и надвореш...

Прочитај повеќе

Услов за испорака на топлинска енергија за 06.10.2021 година

05.10.2021

Производство на топлина Балкан Енерџи ДООЕЛ Скопје ја информира јавноста дека за 06.10.2021 година не се создадени услови за производство и испорака на топлинска енергија. Оваа информација е согласно одлуката на Р...

Прочитај повеќе

Подготовка за отпочнување на грејната сезона 2021/2022

30.09.2021

Во текот на ремонтниот период завршени се сите активности за сигурно, безбедно и континуирано производство на топлинска енергија. Во месец септември се извршени сите неопходни проверки и топланите се подготвени за почеток на новата грејна сезона 2021/2022.

Прочитај повеќе


НАЗАД